Dagens outfit, p-bot och bajsränder på Strandvägen

Kavaj Lindex | Topp na-kd | Jeans Chiquelle | Smycken Safira | Klackar na-kd | Väska Bottega

Såhär gick jag klädd idag i halvregninga Stockholm. Glad å nöjd men ändå chockad över valet av topp som jag gjorde imorse. Tänk att jag tog på mig en tank-top? Det såg jag inte komma! Kavajen var dock inget chockerande kanske. Ett standardplagg i min garderob som ni ju vet vid det här laget…

Efter detta var jag påväg till Diplomat där min nageltjej Frida skulle hålla i ett event. Men vid Berns park (vad heter den?) så la Bruno en nr 2a som inte riktigt gick ur pälsen… Om ni förstår vad jag menar (hundägare vet exakt vad jag menar). Försökte med löv och allt möjligt jag kom över – utan framgång. Så efter X antal kväljningar (och vågor av känslor om att jag är världens sämsta matte) så gav vi upp. Jo både jag och Bruno faktiskt. Han satte sig ner och vägrade att gå. Så tillslut fick jag bära honom under armen till bilen… Där jag hade fått en bot! Vad i hela friden? Visste inte att dom låg på 1000kr(!). Detta gjorde såklart inte dagen bättre som ni kanske förstår. Sen jobbade jag hemma i några timmar och nu städar jag igenom garderoben. Det var min dag det! Puss.

For your info: hade varken parkerat fel eller glömt att betala min parkering. Jag hade bara parkerat i fel zon. Väärt.

1 kommentar

  1. Heheh,ja den där lilla Bruno har nog en stark vilja:) fy för att parkera fel.1000 spänn,man håller nästan på att svimma.Tusen spänn är ju nästan en hel månadslön här på vischan.Nåja,nästan i alla fall.
    Håret blev ju superbra och det ljusare partiet blev ju perfekt!
    Allt är jättesnyggt och väskan är jättefin.Den skall bli en glad julklapp till någon har jag bestämt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *