Valeries X ByTerry event

Idag var det dags för Valeries visning av hennes höst och vinterkollektion 2019. Jag tycker att man ser på den här bilden hur VARM och go denna underbara kvinnan är.

Bisse, Anna, Sanne

Det är så kul att gå på events just nu tycker jag! Att få träffa alla igen efter en lååång sommar. Än så länge pratas det fortfarande om vad alla gjorde ”i somras” liksom.

Bruno

Jag hade faktiskt med mig Brunbjörnen. Det funkade superbra!

Jag och Alexia

Den enda som kanske inte tyckte att det var så kul var Alexias dotter Corinne hehe. Väldigt förståeligt dock då en hund hade hoppat på henne senast i helgen. Usch. Jag hade inte kunnat leva med mig själv om Bruno gjorde något sådant mot ett barn…

Alexia är så överjävligt jävla stark. Corinne fick nämligen en cancerdiagnos för två år sedan (tror jag att det var) och sedan dess har hon kämpat för sitt liv. Deras historia och kriget dom för dagligen gör mig så berörd. Starka starka unge<3

Yogi-Jossan var som vanligt på glatt humör!

Efter lite snicke-snack var det dags att röra sig inåt lokalen för att äta lunch och få en visning på första parkett.

En sneak peak av kollektionen. Den innehöll allt ifrån jeans och stickade tröjor – till kavajer och Valeries klassiska kappor. Alltihopa var förtrollande vackert! Och vegan-certifierat.

Jag ÄLSKADE den här stickade tröjan. Jag tycker att den påminner så mycket om havet? Om en korall eller kanske en mussla? Otroligt otroligt fin.

Mitt lunchsällskap var inte tråkigt det heller! Vi pratade mycket om energier. Hur människor kan vara så jävla elaka på internet och hur man själv måste motstå dåliga energier… Och skillnaderna på hur män och kvinnor behandlas på sociala medier (snark så j*vla trött på skiten).

… Och slutligen att livet inte går ut på att jobba ihjäl sig. Tvärtom, det går ut på att chilla! Jobba så lite som möjligt för en så stor peng som möjligt.

Denna omlottklänningen är.. Är… I’m speachless.

Visningen hölls tillsammans med sminkmärket ByTerry. Ett varumärke som jag tokdiggar! Deras concealer (som ALDRIG lägger sig i rynkorna under ögonen och deras solpuder (det glowigaste på marknaden) är mina favoriter.

Även deras mascara som man kan snurra på för olika borsthuvuden (för olika resultat: volym eller längd) är riktigt bra. Testade deras primer idag också som verkligen fyllde igen ojämnheter. Nom nom nom. Det är ju inte fy skam!

Omg Valerie släpper mössor i år också!!!! Jag vill sååååå gärna ha den cremevita. Det finns en matchande stickad tröja till den som ser sådär perfekt lyxig och dyr ut hehe.

Fina Joanna, som dessutom väntar barn nu!!!! Omg!!! Grattis igen finaste du!

Valerie presenterade alla plagg, tankarna bakom och hur produktionen ser ut. Hon tänker verkligen på alla i hennes företag och hela kedjan. Så bra!!!

Applåder!!! Jag tycker faktiskt att Valerie’s kollektion nu är den finaste hon har skapat so far. För er som inte vet så heter alltså både min vän och hennes företag Valerie <3

Tack för att jag fick komma älskade Valerie, Mira Fröling och ByTerry <3

1 kommentar

  1. Jesus Maria,detta är klass.Så fina miljöer och så mycket fint att njuta av.
    Tack för att vi får njuta lite av det vackra!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *