Mitt schema denna torsdag:

Milano eller Stockholm?

Åh detta fick mig att sakna Milano nu… (Var ju där på jobb för två år sedan med byråjobbet på Relatable då jag bla var med och roddade en kampanj där).

Livets, alltså LIVETS serum ifrån Estée Lauder. Jag brukar skämta om att jag är deras sämst betalda ambassadör haha. Jag vet inte huur många vänner jag har tvingat ner i beroendet av denna.

Mössor ifrån Valerie.

Hej hallå och godmorgon mina käraste. Jag tänkte att ni ska få se mitt schema för dagen:

08:00 Upp och rensa ut de sista plaggen ifrån gästrummet som ska in i min garderob eller ner i källaren.

09:00 Städerskan kommer och gör en storrensning efter renoveringen. Vi har bokstavligt talat damm överallt!

09-12:00 Jobb dvs blogga, maila och försöka få ut fler jobbintervju-förfrågningar till några av tjejerna som har sökt tjänsten.

13:00 Fitting hos Nelly inför deras fest på lördag. På inbjudan står det att man ska komma i en chill outfit då man blir utrustad på plats. Men jag som är så lång vågar inte lita på att något passar så jag kör det säkra kortet och går dit innan.

14:00 Svänga förbi H&Ms showroom för att kolla trender men också för att snacka lite. Så jobbigt att maila fram och tillbaka ibland när man bara kan ses istället.

15:00 Utvärderingsmöte och eventuellt förlänger samarbetet med en partner som jag har haft i över 1,5år nu. Kan ni gissa vem? Ett ämne som jag vet att många saknar att läsa om.

16:00 Jobb på café inne i stan. Hade tänkt att gästpodda här men tror inte att Linda hittade någon studio. Tänker att jag ska försöka fixa mig någonstans.

17:00 Soft Goat har ett event som jag är superpepp på. Jag älskar ju deras kläder.

18:30 Gertrude har ett event med Metapic. Metapic är ett företag som jobbar med affiliatelänkar/adlinks. Dom är länken mellan företag och influencers. Dvs får jag 0.2öre om ni klickar på en länk till ett plagg ifrån Royal Design – så ser dom till att jag får pengarna ifrån företaget osv.

21:00 Hem och jobba ikapp det jag inte har hunnit under dagen!

4 kommentarer

  1. ÄLSKAR Estee Lauders serum, pure f*cking magic!

  2. Hej finis! Jag följde din blogg mer frekvent förut men har hittat tillbaka och jag älskar att kika in här. Vet att du skrivit lite om att du är hos läkaren regelbundet, skulle du vilja skriva ett inlägg mer om den resan vad det handlar om osv? 🙂 Eller hänvisa till något inlägg tidigare för det låter som det är något du pratat öppet om? Om det är för privat eller du inte har lust så behöver du ju absolut inte men tänkte mer för att få en större bild, och få läsa lite mer personligt <3 kram

  3. Jag har ingen uppfattning ifall 0,2 öre är bra men det låter inte mycket.Hälsa från mig att oavsett så är det värt minst det dubbla:)! De fattar nog vilken inspirationskälla din blogg är så ja,0,4 är ändå i underkant men det är ju bra förhandlingsläge.
    Nä,jag kommer inte på vem du har samarbetat med i 1,5 år.Kanske något med ekonomi?
    Ahh,du fick hem några mössor också.De är väldigt fina och du klär nog bra i dem.

  4. Blir lite nyfiken när du guldar upp Estee Lauders serum så! Hur har det förbättrat din hud? Kombinerar du det med någon Estee Lauder kräm eller funkar det bra för sig själv? Kul om du hade visat vad du använder för produkter i din morgon- och kvällsrutin, du ser så fräsch och hälsosam ut!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *