Min utekväll ur en kameralins


Michaela, Bisse, jag

I torsdags hade jag ett eventrace som började med en visning hos Soft Goat. Dom har såå mycket fint som släpps i höst, åå. Bland annat kashmirtröjan jag bär på denna bilden tex hehe. Efter det gick jag springa till Nosh and Chow för att möta upp dessa jäntorna bla.


Denna donnan, Gertrude (vän sedan tiden jag bodde i Göteborg då vi bloggade på samma bloggportal) styrde nämligen ett event tillsammans med Metapic. Dom som fixar adlinks (betallänkar) till oss influencers ni vet. Alltså förlåt men ser ni hur SMASHING Gerturde var kvällen till ära eller? Helt sinnessjukt?


Moa M och Lovisa B var där också. Fashionistorna. Moa släpper ju en kollektion tillsammans med bubbleroom (kläder som funkar både till jobb och fest) och jag längtar så sjukt mycket efter att den ska släppas. Drygt en månad kvar HARREGUD, håll utkik. Blusen hon har på sig är en av alla hundra fina saker.Efter lite tjitt tjatt i baren ropade Gertrude att det var dags att slå sig till bords – och att hon hade en liten överraskning.


Då hade hon roddat dessa drinkarna (vet inte hur hon hann springa ut i köket och pyssla ihop dom? hehee). I LOVED IT! Hittar ni mitt glas?


Dessutom fick vi en superfin goodiebag med bla varsina nya mobilskal ifrån Ideal Of Sweden med våra intitialer på <3 Och ett presentkort på HEAT. Jag som har velat testa det så länge!! För ni har väl inte missat HEAT-vågen som jag sköljt över hela Stockholm? Jag vågar till och med påstå att det är Sveriges mest kända hypade just nu. Kanske i Europa. Med all rätt sägs det! Upp till bevis nu när jag ska testa det!


Jossan, Elin och jag

Jag hade dessa girlsen till höger om mig.


Alexia och Daniella.

… Och dessa till vänster om mig. Haha skillnaden mellan samtalsämnen var markant. Med dessa mammorna blev det snack om den där ständiga oron som man känner för sina barn. Men som man bara måste förlika sig med iom att man aldrig kan vinna över den… Och så kom det några tårar när vi började prata om den där jävla cancern och andra vidriga sjukdomar som små barn kan få.

… Medan jag med icke-mammorna på min högra sida pratade nyförälskelse, första lägenhetsköpet och sommarens vildaste fester.


Två nya ansikten! Dessa Gbg-gömmorna var prick så härliga som man föreställer sig att en gbg-gömma är. Aaaa, på pricken faktiskt.


Nu lät det som att vi pratade om mycket flamsiga saker. Det gjorde vi inte! Mest allvar faktiskt. Jag är tydligen inte ensam om att ha grov prestationsångest ibland och det var så j*vla skönt att höra. Det är få influencers som känner samma som jag, har jag märkt. Kanske kring andra saker i livet, men inte deras yrke just. Som ju jag kan känna.

Aja vid 21 var jag tvungen att rusa ner till Stockholm Eklund New York (mäklarfirma) som hade en AW. Jag körde som vanligt alkoholfritt och var därför hemma till 23. Lång men ljuvlig jobbdag. Somnade gott, fylld av energi <3

4 kommentarer

 1. Oj oj oj oj oj vilka tjusiga donnor!
  Så små men så piffiga saker som tex de där locken med namnen och bilder på till glasen.Ja det är snyggt!!
  Prestationsångest har nog de allra flesta,det är ett friskhetstecken och nödvändigt för att överleva.Tänk dig på stenåldern när det kunde vara skillnad på ett mål mat eller att få svälta i en vecka. Nog krävdes det att adrenalinet pumpade och ångesten ifall jakten misslyckades drev jägaren att göra sitt yttersta för att jaga vildsvinet eller vad det nu kunde vara för nåt de jagade.Jag har prestationsångest nästan varje dag tror jag.
  Pssst,är nån av de där tjusiga donnorna ledig 🙂 hahah.
  Nåja,ha en finfin dag!

 2. Va fint du skriver bästa Ellinor <3 Tack för att du kom !!!! Massa kärlek.

 3. Hej!

  Var kommer din fina ljusa tröja ifrån? Klär dig superfint.

 4. Men vilken mysig torsdag. 😍 Vi längtar också tills Moas kollektion släpps, allt är fantastiskt! ❤️ xoxo, Bubbleroom

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *