Instagram algoritm-knep, prestationsångest och två glada nyheter

Såhär ser mina 6 senaste bilder ut på Instagram. Jag tycker att man ser ganska tydligt att jag på de tre senaste bilderna (övre raden) har lagt ner tid på både outfit, miljö, foto och själva känslan. Det finns en själ i bilderna. Kanske för att dom också är helt ”o-stagade”.


Medan känslan på de 3 undre bilderna är en helt annan. I mitt tycke: trötta och livlösa. Halvdana. Kanske också för att dom har varit det. Fy skäms på mig.

Jaja! Jag känner mest att ÄNTLIGEN har kunnat kommunicera visionen jag har haft i huvudet i säkert två år. Det är precis den känslan jag vill åt i mitt sätt att SKAPA. Som jag har visat upp i mina senaste uppdateringar alltså. Jag har inte haft någon prestationsångest alls när jag har lagt upp dom bilder. För dom har känts… JAG.


Gillade dessa tre bilderna jag la upp för någon vecka sen också. Inte bara för att Bruno var med såklart, utan för att dom var – ostagade. Spontana.


Här kommer en glad nyhet som ni ju redan har sett om ni följer mig på IG (vilket jag vet att 99.9% av er gör). Nämligen att jag tror att jag har hittat rätt tjej!!! Eller jag har det, för nu ska bara anställningsavtalet renskrivas och signas!

(Hon börjar i så fall i början av oktober så förvänta er inga större förbättringar på mina kanaler fram tills dess hehe)

Brukar ni gilla era egna bilder förresten? Jag gör alltid det hehe. Oftast gör jag det om jag har tex 2221 likes. Så att det ska bli 2222 likes istället hehe.


En annan glad nyhet! Jag har 60 000 följare på Instagram! WIE!! Jag är så glad. Jag uppdaterar ju typ bara mitt flöde ca 2 gånger i veckan (2 gånger om dagen är det bästa för algoritmerna och engagemangets skull). Jag känner en sådan pepp på att producera content till er nuuuu. Och ja jag ska byta knappar till alla kategorierna i min profil hehe.

1 kommentar

  1. Dina bilder är alltid så rena,ljusa och fina! Man ser direkt vad det är för budskap du vill förmedla.Det en konst och du gör det jättebra och bra bilder kräver tid och förberedelse det inser man.
    Wow,kul att du valt ut din nya medarbetare!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *