Marbella vi ses snart igen

Klänning & örhängen Nelly.com | Hårband Boohoo

Tidigt imorse ringde klockan och då väntade morgonflighten ifrån Marbella till Köpenhamn. Jag har haft så ljuvliga dagar här och trodde faktiskt inte att jag kunde tycka om Marbella. Jag har ju varit världens motståndare (varit här ändå ca 3-5ggr innan) men denna resan fick jag en ny bild. Kanske för att våra vänner som bor här visade oss runt och man fick se deras vardag med jobb och skola för barnen etc. Men mysigt har det varit i alla fall. Och nu associerar man ju staden till ett magiskt bröllop också.

Nåväl! Påvägen hem till Sverige kör jag ihop med min assistent ett litet pit-stop i Köpenhamn för jobb med Estee Lauder som sagt. Jag är så lycklig över mitt ambassadörsskap med dom <3 Passar på att köra en liten kick-off med min assistent också, prata ihop oss lite och lära känna varandra. Perfekt start tycker jag! Läskig tanke att jag ska vara någons chef nu, but I’ll do my best.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *