Snapshots från hotellrummet – vilken sida av sängen sover du på

Fun fact om mig: jag sover alltid alltid alltid i en tisha ifrå min kille om vi inte sover ihop. Cheesy javisst! Men det känns som att han är lite närmre då. Sover jag själv i huset sover jag alltid på hans sida av sängen också.

Skulle en tjejkompis sova över hemma hos oss så skulle det vara självklart för mig att jag tog min killes sida. Så fick hon sova på min. Medan min kille tycker att det är självklart att hans kompis sover på min sida av sängen. Hahaha ni hör ju att detta har varit en diskussion hemma hos oss. Hur tänker ni kring sånt?

Och på tal om sängar, jag sover alltid längst ifrån sovrumsdörren. Oavsett om det är hemma eller på hotell.

Jag älskar spretiga buketter, det är verkligen så mycket finare än de ”perfekta” strama tycker jag. En trend som verkligen håller i sig också.

Nattmasken ifrån GlamGlow. Där hela intäkten går oavkortat till bröstcancerfonden under oktober.

Näe – nu ska jag sova! Om 5h ringer väckarklockan. Men jag kan inte sluta tänka på mina säng-funderingar. Jag vill veta!!!! Hur resonerar ni?!

6 kommentarer

 1. Sött att du sover i en t-shirt från din kille när du sover ensam.Sängfunderingar ja,jag sover alltid på vänster sida.Jag vet inte ifall det har något att göra med ifall man är höger-eller vänsterhänt men min teori är att är man vänsterhänt som jag är så sover man på vänster sida.Min exfru är högerhänt och hon kan bara sova på höger sida.
  Vår säng var närmast helig och inga andra än vi sov där.Ryser av blotta tanken på att sova i samma säng som en annan kille samtidigt.
  Som vanligt fina bilder!
  Du är uppe med tuppen och jag önskar lycka i dagen!

  1. Nej men vad sjukt Rolf! Detta kan ju såå stämma! Jag är också vänsterhänt och måste sova på den vänstra sidan och min kille som är högerhänt måste också alltid sova på den högra sidan! Aldrig tänkt så men nu när du säger det så tror jag så mycket på detta! Måste kolla runt i min bekantskapskrets nu, hahah!

   1. Ja Amanda och då kommer det ju upp en annan fråga som jag inte tänkt på innan och det är hur det blir ifall två vänsterhänta delar säng.Blir det mysigare när båda vill sova på samma sida eller inte? Jag får väl offra mig i vetenskapens tjänst och bjuda någon vänsterhänt till min bed;) ! Kan du tänka dig situationen när man spanar ifall tjejerna sveper ölen med högern eller vänstern? Lite vrickat men allt för vetenskapen så att säga:)

 2. Håller till 100% med dig i den här frågan! Här är jag och min kille dock likadana, har jag min syster eller en tjejkompis som sover över så dubbelkollar han alltid så att jag sover på hans sida, haha. Och tvärtom! Och jag har också alltid med en av hans tröjor när vi sover ifrån varandra. Jag behöver känna hans trygghet!

  Ha en fin dag!

 3. Hahaha jag är likadan! Om jag har en kompis som sover över tar jag min killes sida för det känns typ fräschare för henne att få min sida? 😂 Om han inte sover hemma och jag är själv sover jag dock kvar på min sida som är längst bort från dörren. Skulle aldrig sova nära dörren OCH själv 😂

 4. jag sover över hela sängen, haha, men sover också själv så kan gott sprida ut mig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *