Min födelsedag & 24års fest – överraskar mina vänner med en båt!

Kappa Zara | Topp Day Et Birger Mikkelsen | Byxor MQ | Skor NAKD | Väska Zara | Örhängen Efva Attling

HEJ MINA ÄLSKADE! Hoppas ni mår hallelujah, för det gör jag. Sen min födelsdagsfest i torsdagkväll (när jag fyllde år) så har min mobil varit stendöd. Så det är först nu jag har kunnat höra av mig till er. Och HERREGUD vilken födelsedag jag hade, jag blir helt gråtig. Nu ska ni få höra…

Jag överraskade nämligen mina tjejkompisar! Jag hade bjudit in till en vinprovning med Jacobs Creek så det i sig var ingen lögn. Men destinationen hade jag inte delat med mig utav.

Så jag bad alla tjejerna möta upp mig på Strandkajen, där jag sedan sa ”Vi ska inte äta här, och vi ska inte åka iväg med några taxibilar. Utan vi ska på den där båten!!”

Och så pekade jag på denna – M/S Molly. Jag har alltid velat fira min födelsedag på den och äntligen gick den drömmen i uppfyllelse! Jag är så glad och tacksam.

”Surpriiiice mina damer!!!” hahaha tur att alla gillade överraskningen. När Sanja sträckte över sin present skrattade hon och sa ”det var ju inte svårt att köpa en present till dig. Det var ju bara att googla på vad du gillar!”.


Fördrinken tog vi utomhus, och det blev såklart den färdigblandade Apertivo Spritzen (färdigblandad Aperol Spritz som är supersmidig inför fester).

Sen bar det av ut till havs.


Det bjöds på lite snittar! Nom nom nom. Vattnas i munnen när jag tänker på dom.

Det här var faktiskt första gången jag blandade mina tjejkompisgäng. Jag har ju några stycken, så det var kul att alla fick träffa varandra <3

Såhär glad blev jag när handbollstjejerna Martina och Rebecka kom <3 Det var mina äldsta tjejkompisar på festen.


Hehe ni får nöja er med dom här bilderna så länge. Så får ni se resten imorgon. För att just nu befinner jag mig nere i Linköping då min bästis Carro fyller år. Så igår hjälpte vi henne att pynta hela lokalen, och ikväll blir det OKTOBERFEST!!!!! Det ska bli så sjukt kul. Men det gör också att jag inte hinner skriva mer. Vi hörs imorgon!!! Puss.

3 kommentarer

 1. Jag måste bara skriva att du verkar vara en otroligt jordnära, härlig och fin tjej, dessutom älskar jag din klädstil. Du strålar!
  Hoppas du hade en magisk födelsedag <3

  1. Ellinor Löfgren

   ååååå tack fina du <3333

 2. Alla goda ting är tre,Jacobs Creek,du och M/S Molly.
  Så tjusigt!!
  Man skulle ju vatt mé!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *