Förstörd pälsjacka efter en användning – mitt bästa tips till er!

Skinnbyxa Day Et Birger Mikkelsen | Päls (faux fur) Drylake | Kavaj H&M | Kashmir Soft Goat | Ballerina Scorett tror jag

Såhär går jag klädd ungefär jämt på hösten. Eller ja, vanligtvis har jag väl ett par varmare skor, men dom glömde jag tyvärr hemma. Jag är så ledsen för denna jackan har jag trånat efter så länge.

MEN! Jag hann använda den en gång, innan jag packade upp den ur väskan här om dagen. För då hade min brun-utan-sol LÄCKT och gjort ett stort och spexigt brunt märke över hela ryggen.

Grät en skvätt när killen på kemtvätten sa att den förmodligen inte gick att rädda. Så sjukt klantigt av mig! Hädanefter kommer jag aldrig låta mina pälsar komma i närheten av mina skönhetsprodukter… Buhuu.

Nu ligger jag hemma i soffan efter en helg i Linköping och kollar på den nyaste säsongen av Bonde Söker Fru. Något utav det absolut bästa med hösten tycker jag. Vilket är ert favoritprogram på hösten? JIIHAA!

4 kommentarer

  1. Mitt favoritprogram är Bonde söker fru.
    Nämen vilken otur med pålsjackan:( Kanske lille Bruno skulle gilla att ligga på den?
    Så fina bilder på Dig,som vanligt ett smittande vackert leende till oss som läser din blogg:)
    Jiiihaaa!

  2. Hur gör du för att hitta byxor som passar på längden? Jag är precis som du lite längre och upplever att ALLA byxor jag testar är för korta i benen. Dina byxor sitter dock alltid fint och är lagom långa, har du några tips? Har du samma problem? Kram

  3. ÄLSKADE denna outfit!!😍😍

  4. Älskar din stil!!😍 Vill också ha tips på skinnbyxor som är lite längre i benen!! Kan du länka dessa?? Eller länka typ alla skinbyxor du äger, alla är ju så snygga!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *