Skinnskjorta – hoppade jag verkligen på den trenden?

Såhär glad var jag idag! För jag och Ellen betade av jobb som jag aldrig trodde att vi skulle hinna med. Men det gjorde vi! Inkorgen har blivit strösslad av glada mail från kunder och dessutom var jag på Moa Mattsons lanseringsevent med Bubbleroom.

Hon släpper ju 30 superfina plagg nu på torsdag på deras site! Så missa inte det. Jag skrattade rakt ut när Moa sa att hon var chockad över att kollektionen blev så bra, då hon inte ser sig själv som ett modelejon. Fast jag tycker ju att hon klär sig asbra? Men jag förstår ju känslan. När jag redigerade dom här bilderna skrattade jag rakt ut igen…

FÖR SEN NÄR BLEV JAG:

1) En person som bär svart?

2) En person som bär skinnskjorta?

Det är nog ett sånt plagg jag aldrig trodde att jag skulle ta på mig. Dock blev det nice med en beige tjocktröja över tycker jag. Hade en beige väska och en mysig kappa också.

Skinnskjorta H&M | Skinnbyxor Day Et Birger Mikkelsen | Tjocktröja Twist & Tango | Skor Flattered

Nu har jag tagit en paus ifrån jobbet och kollar Bachelor. Hatar äääänte livet så att säga. Jag njuter av att övervåningen är så himla fin också nu när tavlorna är uppe på väggen.

2 kommentarer

  1. Det var ju jättesnyggt med läder också och jo,svart funkar absolut!

  2. Håller med, blev supersnyggt. Skinnbyxor är ju alltid snyggt, så kul när man vågar matcha med skinn även upptill! Denna höst är ju all about the leather, så man sticker nog inte ut så mycket 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *