7 saker som ni inte visste att jag har funderat på

Inlägget innehåller adlinks. 

God fredag på er mina vänner!! Idag tänkte jag skriva om 7 saker som jag inte har kunnat sluta tänka på den senaste tiden. Håll i er…


1. I över två år har jag drömt om ett par Alexander Mcqeen sneakers. Men jag har varit alldeles för snål för att köpa ett par gympaskor för 4299kr. Därför blev jag så sjuukt glad när jag nu hittade dessa (klick!) ifrån svenska märket Jim Rickey. Dom går loss på 1599kr, catching! 

2. För några veckor sedan införskaffade jag mig mina första lackbyxor. Jag tog 2 storlekar för stora för att dom inte skulle sitta sådär snortight, och sedan dess har jag varit kär i tanken på ”slappa” skinnbyxor. Jag hittade dessa på Gina Tricot (klick!) som är helt perfekta.

3. Tom Ford har ju helt sinnessjukt goda parfymer. Och denna, Tuscan Leather (klick!) doftade jag på för 5år sedan. Men då kom jag inte ihåg vad den hette. Sedan har jakten pågått, tills i våras när jag av en slump stod och väntade på en kompis på NK. Och plötsligt kände jag dem – de där dofterna av trä och hallon och jag skrek rakt ut!! Dofter  är verkligen något jag tycker är extremt roligt.

4. Denna vita ACNE mössan (klick!) som jag tänkte införskaffa mig till vintern. Men sedan i september har den varit slutsåld överallt… Finns dock i svart här.

5. Jag vet inte vad jag älskar mest med den här bilden? Den bruna pälsjackan (klick!) eller stylingen? Prick såhär vill jag gå klädd i höst. Ljust… Lycka till tho.

6. Funkar Foreo???? Jag har aldrig testat, men min bästis Carro säger att den är sjukt bra. Denna i svart (klick!) är ju dock sjuuukt snygg. Men dyr? Så jag vill veta om den är värd priset.

7. Denna pallen (klick!) skulle passa perfekt till vårt badrum på ovanvåningen. Det skulle kännas mycket varmare därinne, och plötsligt skulle jag slippa sitta på golvet och sminka mig. 

8. En svart puff som inte är för tråkig har varit svårt att hitta. Vårt hem är så beige och därför har jag letat efter en sån här klick. Och plötsligt hittade jag den till ett pangpris här (klick!).

3 kommentarer

  1. Jättemysigt inlägg!! Gärna fler sånna i framtiden, tycker det är så kul att läsa vad andra är sugna på att köpa <3 kram!

  2. Ja ljusa kläder lyser upp i vintermörkret.Den där ribbstickade mössan var ju bara för fin,en liten söt sak !

  3. Jag har en foreo som du har länkat i inlägget och jag tycker den är väldigt bra. Jag har varit dålig på att ta hand om min hud, köpte denna och har använt den alldeles för lite men efter att bara kommit till insikt att nu är det dags att vara fin i huden och med storys från dig med skönhet har jag blivit riktigt pepp. Litet sidospår men har nu kört igång med denna igen och jag upplever mig mer ren efter tvätten, att huden har blivit ren på djupet och är len efteråt. Silikonpiggarna masserar i huden vilket gör rengöringen mer effektiv och massage i ansiktet är ju bara bra för att väcka ansiktet. Sen får jag ändå lite smuts på bomullspaden när jag kör toner efteråt men jag är kombinerad och har en del att ta bort efter att ha varit dålig på att sköta min hud.
    Jag är väldigt nöjd med den och ju fler gånger jag kommer använda den så tror jag att min hud kommer bli riktigt fin. Jag köpte min när det var rea på hudvård så den blev lite billigare, så det är ett tips att passa på vid de tillfällena.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *