Min helg i mobilbilder – grannhäng, bubbelbrunch och fotboll


Halli hallå mina bästa! Hoppas ni har haft en magisk helg – det har jag! Jag tänker att ni ska få se hur den har sett ut – håll i er!


I fredags jobbade jag inifrån stan, och passade på att ta med Bruno till hundgården på lunchen. Det var ett gäng andra hundägare som tänkte samma sak – vilket var kul!


Det är så vackert ute nu! Men lerigt… Kanske inte min bästa idé såhär i efterhand, eftersom att vi skulle på ett möte direkt efteråt. Nåja. Bruno är så rolig med andra hundar, och det märks tydligt att han har hög integritet (precis som sin matte!). Känner han inte någon sedan innan håller han sig på avstånd tills någon annan kommer fram. Då viftar han gärna på svansen och nosar lite. Men går dom därifrån springer han inte efter utan leker själv istället.


Det var ju halvdag i fredags, så vid 15 plockade P upp mig (vi försöker timea så att vi tar en bil in till stan, men det går inte alltid). Sen hämtade vi vår kompis Ludde och åkte hem till oss i Nacka. Jag ÄLSKAR ju att handla så drog iväg och gjorde det. Grabbarna önskade ostkrokar, och eftersom att det alltid har varit det ä**ligaste jag vet så smsade jag den här bilden och frågade vilka dom ville ha. Själv åt jag popcorn (såklart) och lösgodis.

Vi kollade på en film om Afrika och jag började längta så så så såååå mycket efter vår resa dit om 3 månader. Alla låg däckade redan vid 23, en perfekt fredag med andra ord.


Kavaj H&M 

I lördags åkte jag till en Bubbelbrunch på Broms som jag hade fått i födelsedagspresent av mina äldsta tjejkompisar. Vi ses ju typ var 3e månad så det var verkligen världens bästa present – tid med dem!


Snäckan och Marty aka Rebecka och Martina. Ni som har hängt med i många år vet ju precis vilka dom här tjejerna är. Vi har nämligen spelat handboll ihop i hur många år som helst men också gått i gymnasiet tillsammans.

När jag blev utstött i högstadiet i Gnesta så skolkade jag ju ifrån min skola i princip hela sista året. Men istället åkte jag upp och bodde med dom här tjejerna och gick på deras lektioner i Huddinge. Tanken var att jag skulle börja i deras högstadie, men rektorn tyckte att lärarna skulle ha för få månader på sig att bedöma mig i alla ämnen + sätta slutbetyg.


Det var så sjukt sjukt mysigt och Broms är ju väldigt trevligt också. Efter lunchen så var alla fotbollsmatcherna inne i andra halvlek (jag är ju sjukt oinsatt, men det är ju ändå kul att kolla när det var så avgörande och jämt om guldet).

Så vi knallade bort i regnet till närmsta O’learys. Där stod vi bland ett hundratal Djurgårdare och drack bärs. Ni kan ju gissa stämningen och peppen man själv hamnade i när dom sen tog hem guldet…


P, Ludde och Bruno satt på Grodan och åt en sen lunch, så vi gick dit och hängde lite med dom ett tag också. Jag smaskade i mig en råbiff (en av mina favoriträtter) och snackade skit. När tjejerna behövde åka så anslöt sig några till grabbar. Dom skulle på Halloweenfest, så vi hängde på deras fördrink hemma hos Basse.


Men där hann vi bara stanna på ett halvt glas innan vi behövde hoppa in i en taxi bort till Kungsholmen där Elin och Max bor. Vi skulle nämligen äta en mexikansk middag och sen gå ut tillsammans (eller ja ingen hade sagt högt att planen var att gå ut, men när tequilan kom in förstod nog alla att det skulle bli så).


Middagen var så sjuuuukt god! Jag älskar ju mexikanskt. Vi spelade massa spel innan några fler anslöt sig. Jag fick tyvärr ont i magen (skräll) och blev liggandes i soffan 2/3 delar av kvällen. Och tillslut när jag inte kunde stå upp rakt längre och dom andra skulle in mot stan, tog jag med mig Bruno och åkte hem. Jag var verkligen så sjukt bitter och ledsen över det för stunden. Jag hade ju så sjukt kul, och så pajade magen – som vanligt.


Men såhär i efterhand kanske det var bra. För någon gång efter 04 anslöt sig även P haha. Morgonen därefter myste vi i soffan alla tre tills lunch. Då bjöd vi över våra grannar på våffelmys.


Vilket som vanligt blev succé och jag smörade som vanligt för kidsen med att köpa munkar och annat götte. Kanske inte succé för föräldrarna efter en sisådär 2kg socker var i varje onge – men äsch! Kidsen måste ju tycka om att vara här! Vad gör man inte för att vara favoritgrannen hehe…

Gänget stannade enda till middagen och då kom min mamma och lillasyster förbi. Haha dom saknade Bruno så dom frågade om dom fick sova över här – såklart! Jag älskar att ha ”öppet hus” när alla man tycker om bara kommer och går. Livets liv när man har hus faktiskt.


Och nu sitter jag här vid köksön och har kaffeprovning ur mina nya muggar ifrån ByOn. Jag tar detta på största allvar och betygsätter varenda liten grej med de olika kaffesorterna. Detta måste ju bli 100% bra in i minsta detalj!

… Kan ni gissa vad för projekt jag sitter med nu mån tro? Happy måndag på er mina finaste godgrodor!!

2 kommentarer

  1. Men vilken perfekt mysig helg ju! 😀

  2. Asså man skulle ju ha dig som granne;) munkar och så.Bruno brås på matmor,den saken är helt klar! Djurgården,vad är det? Ett zoo? Nä tacka vet jag MFF! Malmös och Skånes stolthet!
    #patriot

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *