Helgplaner och Brunos förändring

Inlägget innehåller adlinks.


1. Stickad tröja | 2. Dunjacka | 3. Skinnbyxor | 4. Tofflor

Hej bästa ni! Hoppas ni har en magisk fredag so far. Jag skulle ha haft en nytänkade och asrolig inspelning till min Instagram Story nu på morgonen. Men vi var tvungna att flytta på den då byggarbetet inte var klart ännu. Wie! Det ska bli så spännande att visa er. Så istället har jag blivit hemma idag, fram tills kl 15 då jag har ett möte. Och vid 16 så ska jag på en AW med en inredningsbyrå. Sen till kvällen kommer killarna förbi och då ska vi spela padel. Jag är toknervös (som vanligt prestationsångest trots att det är på skoj med MINA VÄNNER herregud vilket psykfall jag är). Men jag är ändå sjukt peppad!!

5. Skor | 6. Stickad tröja | 8. Tights | 7. Dunjacka

Och imorgon lördag blir det en födelsedagsbrunch för Lotten som har fyllt år, och på kvällen blir det smokingmiddag för Mikaela som också har fyllt. Det blir en riktigt stöklördag! Mycket sånt det senaste… Edit: blev precis avbruten av skrivandet här då en budkille plingade på dörren. Det var Brun-kotttens nya trimmer! JIHA!! Så nu bli han körthårig på söndag hehe.

Angående Bruno förresten så är jag SÅ TACKSAM för alla tips ni har gett mig <3 Jag blir helt varm i hjärtat. Något sjukt som har hänt dock är att han helt har ändrat beteende sen mitt senaste blogginlägg? Och vi har inte gjort någonting annorlunda? Men helt plötsligt slutar han att skälla när jag säger ”nej”. Eeeeh vad i? Och springer därifrån rusandes mot mig. Snälla må detta hålla i sig nu!!!! Vem vet, det kanske har krävts 10mån för att all träning skulle sätta sig haha. TREVLIG HELG PÅ ER MINA FINA.

2 kommentarer

  1. Vilka söta tofflor från Åhlens.De skall jag ha i åtanke som julklapp.Ja bara klå dem på padel,no mercy!
    Bruno har nog tjuvläst på bloggen.
    Ja trevlig helg!

  2. Älskar när du sätter ihop outfits såhär, mer sånt.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *