Nytt år – nytt liv?!

Jag har gått och blivit beroende utav padel! Herregud vad roligt det är. Har ni testat? Jag har spelat från och till det senaste året, men bara nu under januari har jag redan hunnit med 8 timmar på planen?! Vad händer!

Tröja 8848 | Linne Aim’n | Tights Filippa K

Vi har ju padelgrupp, vi kompisar, där vi har sjukt kul ihop – men vi utmanar också verkligen varandra. För en tjej som mig, där det ALLTID har handlat om prestation och att vara BÄST, så känns det helt underbart att bara ha KUL när man sportar. Och jag blir faktiskt superstolt över mig själv att det ens går.

Dom andra har signat upp sig på maratonlopp också men där sa jag snällt tack men nej tack! Nu när jag skriver detta kan jag i och för sig tänka mig att springa med dom, men banga loppet sen?

Padel är en riktigt rolig aktivitet att göra tillsammans, istället för att gå ut och dricka vin på stan som vi alltid gjorde förr. Vi alla känns rätt trötta på det. Men när vårsolen är här blir det nog andra bullar hahaha!

Det här ”lovet” har varit sååå bra för mig. Jag har BARA gjort det jag tycker är kul, och verkligen hittat tillbaka till det som ger mig lugn. Det vill säga: långa varma bad och långpromenader. Det är ju två saker jag alltid har älskat, men jag har inte fattat hur viktigt det är för mitt välmående. Det är MIN YOGA.

Hahaha det här låter exakt som ett klassiskt ”nytt år, nytt liv”-inlägg. Men så är det såklart inte.

3 kommentarer

 1. Jamen lite så är det ju för nästan alla att man har extra stora förväntningar på livet vid början på ett nytt år.
  Jag håller tummar för att du ger dina motspelare en rejäl omgång! De skall veta vem de leker med:)!
  Skål för en God Fortsättning!

 2. Åh alltså din träningströja är sjukt snygg, vill du länka till den?? Hittar inte den när jag googlar runt! ♥

  1. Ellinor Löfgren

   Hej fina! den är ifrån 8848 Altitude! Finns den inte kvar så är den nog slutsåld tyvärr <3 Men sett liknande hos bla H&M sport och Aimn Sportswear tror jag det var <3 Lycka till!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *