Mitt liv just nu

Hallluuuu mina godgrodor! Hoppas allt är bra med er trots omständigheterna <3

Jag kollade precis igenom min egna blogg och blev så besviken? Varför lägger jag aldrig upp ”i nuet” bilder? Min textmässigt skriver jag ju om säger som händer NU. Men mina bilder är ofta tagna tidigare? Till mitt försvar är det ju för att jag faktiskt har kört väldigt mycket mobildetox och knappt fotar bilder just nu. Och när jag väl gör det tycker jag att dom är ”för fula”. Fy skäms på mig!! Jag får INTE börja granska bilder på det sättet här inne. Min blogg ska ju inte vara perfekta? Det är ju det som är hela meningen. Men jaja. Jag tyckte i alla fall själv att det var tråkigt att scrolla igenom sida för sida för att det inte kändes som att man fick hänga med i mitt liv JUST NU. Är det här någonting ni har tänkt på? Eller överanalyzerar jag nu hehe?

I alla fall! Både jag och P jobbar hemifrån nu, och då blir det en del jobb ifrån sängen. Sen tar vi många långpromenader och unnar oss extra långa och goda luncher. Hahaha förlåt men att sitta i karantän är typ mitt vanliga liv? Skämtåsido.

Ett par dagar i rad nu så har jag BRILJERAT i köket och lagat löjligt goda sallader. Men eftersom att jag alltid gör som på kvällen när det är kolsvart ute så glömmer jag alltid bort att fota. Kanske ska försöka komma ihåg det framöver? Vet ju att ni gillar mattips. Har ni förövrigt tips på något gott att äta till middag? Help a desperate gurl out ya’ll!!!

20 kommentarer

 1. Men jaa! Mer sånt här 😍 Du är bäst oavsett, men kul att få nutid också ❤️

  1. Ellinor Löfgren

   Tack<33333

 2. Jag har absolut inte tänkt på det men mer dagsfärska bilder hade absolut varit kul 🙂

  http://johannagrahn.se

  1. Ellinor Löfgren

   Eller hur! Såg dock att det var mest på sida två. Så egentligen alla inlägg förutom ett har varit det på den här sidan ahahah. Men ändå! <3 taaack för kommentar

 3. Vilken längd har du på dina aim thights? Kram

  1. Ellinor Löfgren

   Heeej! Kan man välja det?! Men förmodligen längsta för dom är långa på mig!

 4. Den allra finaste bilden på dig som jag hittills sett här på bloggen!

 5. Du har så himla fina kläder! Har hittat till din blogg nyligen. Har letat efter dig på Sellpy och om du haft bloppis men hittar inget. Har du några planer på en Sellpysida?

  1. Ellinor Löfgren

   Hej finis!! Nix inget sånt. Kört live-bloppisar men i övrigt skänker jag bort det mesta utan att ta betalt<3

 6. Har inte alls tänkt på det, men nu när du väl säger det så är det ju alltid kul med ”här och nu” inlägg/bilder! <3
  Tips på mat 🙂 Vi åt thaigryta igår, svingott! Bara att steka wokgrönsaker + kyckling och blanda med koksmjölk, kokosfett, grön currypasta och sweet chili sås 🙂

 7. En rätt jag älskar är att köra in lax och sötpotatistärningar i ugnen, blanda en sås på creme freiche (eller sån havre freiche också gott) och vitlök, steka lite spenat, dela upp lite fetaost och sedan ringa på balsamico över önskbara delar av tallriken! Såå gott

  Även tacogratäng är supergott och blir bra matlåda! Steka tacofärs/quorn/soja, blanda Philadelphia naturell och creme freiche och lägg i en ugnsform, på med tacofärsen och sen ost. Valfria tillbehör!

  1. Ellinor Löfgren

   Men duuuu skojar va gott 😭😭😭

 8. Vilken MAGISK kofta på dig, vart är den ifrån?😍

  1. Ellinor Löfgren

   Tack goding!!! NAKD faktiskt!! Kram!

 9. Du, har som jag, ganska framträdande främre pannmuskler (de ovanför ögonbrynen). Jag har super komplex för mina då jag tycker det ser ut som överskottshud/svullnad. Har du komplex för samma sak eller har du aldrig tänkt på de? Behöver pepp 🙁

  1. Ellinor Löfgren

   Hej, förlåt men menar inte alls att förminska dina komplex här – men det här är verkligen ALDRIG något jag har tänkt på <3 Tycker ingenting om det, eller det är väl fint? Måste man lägga en värdering i prick varenda liten detalj av sig själv känner jag mest hehe???

   Och menar inte att vara taskig nu, men att ojja sig över sina egna komplex, och att en själv mår dåligt över det – för att sedan säga ”mår inte duuuuu dåligt över din panna för du har ju samma saaaaak?” kanske inte är menat att vara taskigt, men tänk på det framåt! Nu tog jag som sagt inte illa vid mig<3 Men någon vän till dig eller dylikt kanske också får komplex över sin panna för att du lägger upp det på samma sätt till hen?

   Jag tycker iaf inte att det är något att ens bry sig om!!! Lägg tiden på att LEVA å va en GOGUMMA ist!!!! sen brukar jag tänka ”hade en man nojjat över det här?” är svaret ”nej” så släpper jag det hehe <3

 10. Åh så fin affisch, vill ha! 😀 Vart är den köpt nånstans?

 11. Guud får panik över att de där tavlorna på sängen ska ramla ner i huvudet på er när ni sover hahaha!! 😰

 12. Hej! Vart har ni hittat er affisch ”the stockholmer” ifrån? Letat så länge men hittar inte att den säljs någonstans (bara originalet ”the new yorker”? Supersnygg!

  1. Ellinor Löfgren

   Den är tyvärr ärvd fina!! <3 Vi har två st New Yorker. Så hojta om du vill köpa 🙂 <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *