Min helg i bilder – avbokad New York-resa, husvisningar och kompishäng

Woho! Till vår allas överraskning så kommer här: min helg i bilder! Jag har ju mobildetox (helt utan att reflektera över det?) på helgerna numera sen ett par veckor tillbaka. Vilket har gjort att jag aldrig har några bilder att visa er när måndagen knackar på dörren. Men nu så! Den här helgen tog jag hjälp av min killes telefon (vilket jag har gjort tidigare helger också men då har jag glömt att skicka över dom till mig själv så fort jag inte sitter vid hans mobil längre haha!).

I fredags kom i alla fall Lussie och Lurken hem till oss lite spontant. Vi hänger ju ofta härute i huset med våra vänner, så den här gången ville L & L prompt laga förrätten. Inget mig emot dock (som om jag skulle laga middagen ändå haha). Men så himla himla snällt av dom <333 Så vi blev i alla fall bjudna på löjromstoast, mmm!

Därefter blidde det ytterligare en favorit: wienerschnitzel, råstekt potatis, örtsmör, ärtor och rödpang!!!

Blev en del snack om L & L’s bröllop som går av stapeln i slutet utav sommaren, och såklart en del om corona också. Men efter en stund var vi nog alla rätt trötta på att ens tänka på det jobbiga, så då stoppade vi ner våra huvud i sanden och skålade för en lååång kväll ”vi måste passa på så länge vi inte har barn!”. Heja oss!

Kvällen slutade vid halv 4 på morgonen med att vi spelade Lussie & Lurkens bröllopslåtar på HÖGSTA volym i hela huset tills vi däckade. Jag har alltid svårt att somna med vin i blodet, så själv tittade jag på favoritserien ”A Million Little Things” tills 06 (!!?).

(Såhär i efterhand visade det sig att vi hade råkat slå på högsta volym på alla högtalare ute i trädgården också där vid 03 :-)) Alltså jag ville börja gråta för att jag skämdes så mycket när våra grannar berättade det! Man måste ju som granne smsa och säga till om sånt, så hade vi kunnat stänga av direkt. Ahhh jag kan knappt tänka på det utav att må dåligt!).

Gänget sov här och på morgonen glömde jag att fota. Men då blev det färska frallor och gemensamt Hemnet-häng (vi har ju en konstant pågående säljkampanj för att få hit alla våra vänner hehe!)

(Mitt egna ADHD-kaffe med kopparna som säljs hos Svanfeldts coffee!)

Vi drog även med dom på en 2h lång promenad i vårsolen… Längst vattnet, hus som låg ute till försäljning och på mina favoritgator. Såhär när jag skriver om det blir jag så less på mig själv för att jag inte ens _tänker tanken_ på att fota under helgen. Utan att jag måste anstränga mig deluxe för att komma ihåg det… För jag hade så gärna haft bilder ifrån den här dagen. Årets första vårdag ju!!!

Jacka H&M | Solglasögon Celine

Nu snabbspolar vi till söndagen, för resten utav lördagen låg jag som en strandsatt säl i soffan medan P var iväg på grabbmiddag i stan.

Då blev det spontanhäng med våra Nackakompisar Stork och Felicia! Liksom förra helgen. Och helgen innan det tror jag?

Det är EXAKT DET HÄR som är lajvet med hus!!! Speciellt när man har kompisar som bor på gångavstånd! Vi åt nämligen årets första lunch utomhus. Och det blev hamburgare direkt ifrån grillen.

Amelia var såklart med också!

Innan vi flyttade ut hit så fick jag ofta höra att det skulle vara ”smidigare” att bo inne i stan. Vilket för mig var en smärre gåta att få höra… Allt jag vill ha i livet finns ju här på ön… Och då blir ju istället livet inne i stan oerhört krångligt hehe 🙂 Enda anledningen till att jag skulle flytta in till stan igen: skulle vara för att jag och P gjorde slut så jag inte skulle ha råd att ha ett nytt hus hahaha.

På eftermiddagen tog vi en långfika med ett stort gäng olika småkakor! Jag hade en riktig fikar-helg. Vi bakade faktiskt en kardemummakaka i fredags också. Och på söndagsmorgonen åt jag kakor med chokladbitar i till frukost hahaha. Dom stannade tills kvällen och då tog vi som vanligt en långpromenad i området för att kolla på hus. Det är det _bästa_ jag vet. Hus-span!

Jaja det var min helg det i alla fall. Idag blev det ju måndag, och då hade jag bestämt mig för att åka in till stan och sluta isolera mig i huset. Så jag gjorde naglarna hos Frida Selkirk (som är typ Stockholms främsta nagelentreprenör känns det som??). På salonger är dom ju alltid noga med att tvätta händerna, sprita osv. Så jag var inte det minsta nojig. Jag ville supporta nu när jag vet att dom får många avbokningar.

Därefter blev det en köpp kaffe med min älskade saknade Sanja. Vi två skulle ju ha åkt på tjejweekend till New York nästa månad, men det är ju inställt nu. Jaja. Och ikväll köpte vi hämtmat ifrån thaien och jag har jobbat fram tills nu 23:36 hehe.

Snipp snapp snut så var detta blogginlägget slut! Nu ska jag sova, hoppas er helg också var magi. PÖSS!!!

4 kommentarer

 1. Vart är det supersnygga svarta soffbordet ifrån?

  <3

  1. Ellinor Löfgren

   Kanske typ Mio för 10år sen hehe<3

 2. Du är ju världens bästa tipsare! Kan du inte tipsa om snygga budget solbrillor? 😎🙏🏻

  1. Ellinor Löfgren

   Lindex!! Har ett par som ser ut som Celine som jag faktiskt köpte nu. Men Asos kanske? <3 Lycka till fina!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *