Arbetsoutfit och första dagarna på nya jobbet

Såhär kan man gå klädd en vinterdag i Stockholm! Jag älskar ju kavaj, men har precis fått upp ögonen för t-shirts. Speciellt med en kombo. Då blir det inte så uppdressat som med en blus under. Men jag har alltid en skjorta med mig ifall jag spiller eller om jag spontant behöver hoppa in i något seriösare möte.


Gud jag känner mig heeelt slut i huvudet efter mina första två dagar på jobbet. Kanske för att jag slutade 01 igårnatt hehe, och upp igen vid 07. Det var en kundmiddag med Google, så jag satt alltså inte på kontoret själv och jobbade för att förtydliga! Det var väldigt väldigt trevligt dock, så jag klagar inte alls!


Det är så mycket nya intryck första dagarna. Man pendlar mellan att känna sig 100% sämst (pga man inte fattar någonting, allt är nytt och man ställer dumma frågor) till att vara 100% taggad på livet haha. För oavsett är det ju så himla kul. Mina kollegor är så peppande och stöttande, och det är skönt att jag har jobbat med dem sedan tidigare med samarbeten via bloggen. Då känner man ändå varandra lite:-) Nu ska jag beta av lite jobb, kolla de sista avsnitten av Bron och sedan somna innan 00 tänkte jag. Sent för att vara mig, men detta är det nya livet!


Jeans, Kavaj Zara // T-shirt Lindex // Kappa na-kd // Skor Topshop

(OK även om jag tjatar om jobbet så är det bara för att jag är så himla glad, äntligen ska jag aktivera hjärnan och fylla den med nya utmaningar. Men jag vill bara förtydliga att jag även är expert på att varva ner mellan allting också. Om kvällarna lägger jag ifrån mig mobilen och på helgerna är jag nästan helt mobilfri. Så jag kommer verkligen inte att jobba ihjäl mig. Så ni behöver inte oroa er för det<3)

1 kommentar

  1. Ååh va kul o läsa om ditt nya jobb! Själv börjar jag mitt DRÖM internship på Måndag (PR och Marketing på ett skivbolag i London) och är SÅ nervös blandat med SÅ exalterad. Har du några speciella tips man borde tänka på när man är ny? Kul o höra dina synpunkter. Vill också säga att du är sjukt inspirerande för mig! Bara 22 år men verkar verkligen veta vart du vill ta dig i livet och verkar sjukt smart och strategisk.

    Kram!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *