Promenad runt gamla stan


Väska DAY Et Birger Mikkelsen // Jeans 2nd Day // Skor Flattered // Faux päls Vintage (säger man ens så? Men den är typ 50år gammal haha) // Solglasögon Celine // Mössa H&M // Beige Kashmir Twist & Tango

 

Hej kompisar! En snabb liten outfit såhär på söndagsmorgonen! Igår var vi ett gäng på 8 personer som tog en långprommis. Från oss i Vasastan/Odenplan, till Gamla Stan och Slussen och sedan tillbaka. Jag tog knappt upp mobilen en enda gång, trots att det förmodligen var årets finaste dag. Vi satt till och med utomhus när vi åt lunch i Gamla Stan trots att det var 5 minus. Solen stekte på så himla bra hehe. Jag åt min favvorätt, råraka med löjrom, rödlök och creme fresh… Samtidigt som vi tittade på det irländska Sankt Patricks Day-tåget som gick över torget. Det spelades säckpipa (som jag älskar!) och vi bara myste. Varför vi ens gick till Gamla Stan och slottet var för att kolla när det var vaktbyte. När vi har stått och väntat ett tag på att cermonin ska dra igång och vakterna som vaktar slottet ska byta av varandra så inser vi att vi är 1h sen haha!! Så kan det bli.

Om en månad flyttar Carro och Andreas ner till Linköping och ibland känns det som om jag går sönder lite inombords när jag tänker på det. Det är verkligen mina första riktiga bästa vänner i vuxen ålder, och jag längtar ihjäl mig efter åren vi har framför oss. Men det känns verkligen jobbigt och tomt att dom flyttar. I dagsläget ses vi ju minst 2 gånger i veckan och jag och Carro pratar i telefon mer eller mindre varje dag. Som tur är köpte ju vi hus också, så dem kommer att kunna bo hos oss när dem vill när de hälsar på i storstan. På tal om huset så ska vi åka ut och tjuvkika på det idag. Klocka sträckan och äta lunch ute i Nacka. Vi har gjort det några gånger nu och jag kan inte förklara hur taggad jag är på att flytta in!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi