Frågor om mitt hår och självfall

Mellan alla förfester, mellanfester, konserter, dagsfester, efterfester och klubbar så passade jag på att få mitt hår fixat i Göteborg. Jag har fått så OTROLIGT mycket frågor om mitt hår de senaste jag och fattar ingenting? Jag tycker att det är fulare än någonsin. Orangeblekt, slitet och jävligt! Men tack snälla ni. Ni ger mig fasiken pepp i saker jag inte ens trodde att jag behövde haha. 
I frisörstolen på Hotell Elite Plaza. Tack Hairtalk (världens bästa löshår) för iniviten!

Jag har ju haft lite problem med mitt hår. Jag har ju tix som sitter i sedan barnsben, och det är att jag sliter av håret. Under stressiga perioder är det som värst och då har jag knappt något hår. Slutar jag med håret så går jag på naglarna och nagelbanden istället. Det är ingen rolig historia och jag har försökt att sluta i evigheter, men det är svårt. Såhär ser i alla fall mitt självfall ut. Här hade jag precis duschat och INTE använt min älskade jäkla hårolja ifrån Moroccan Oil. Någon sa att den gör håret gulare och jag har ingen aning om det stämmer. Men jag har använt den håroljan VARJE DAG i 8år och kommer nog aldrig att sluta. Har du frissigt stripigt hår kan jag rekommendera den.
Här kan ni läsa inlägget ”Tappa hår som 21-åring” där jag skriver om detta + att jag satte in en hårförtjockning. Samt skillnaden mellan bra och dåligt löshår. 
Mitt hår blir typ inte längre än såhär. När jag var liten var det tjockt och slutade precis under brösten. Det är ju bara att glömma idag haha. Nu var det 6mån sedan jag klippte mig och det syns. Jag skulle behöva klippa 4cm på min lugg också… Jag får panik. Varje gång jag träffar en frisör får jag beröm för min volym i håret och speciellt luggen. Men när den blir för lång så blir mitt hår platt istället… Det liksom tillhör min personlighet att ha volym. Gotta do something!!

Hairtalk (hårförlängning) hade bjudit in till eventet för styling inför dagsfesterna. Så bakis som ett as befann jag mig på plats kl 11:00 för att sätta i löshåret. Jag skulle få en ombre och uppsättning. Jag ville få bak luggen i en knut. Jag har testat deras löshår innan som man ”klistrar fast” med små tejpremsor i hårbotten. Denna gången visade dem mig dock en ny teknik som PÅ RIKTIGT tog max 30 sek. Jag blev helt chockad samtidigt som jag satt och mumsade i mig frukost. ”Ahaaa är det såhär det funkar? *mums mums*”

Håret satt som på en fiskelina, som man sedan placerade rätt på huvudet och borstade över lite av sitt egna hår. Om man sätter upp det som Joanna har gjort på bilden, så trär man bara över håret sen. Om ni tittar noga ser ni säkert ”änden” på håret, men sedan går fiskelinan fram över luggen också. Hahaha det är ingen fiskelina men ni hajjar. Den är helt osynlig. För visst ser ni inte på Joanna att linan/tråden går där över hennes lugg? SÅ GENIALISKT!

Efter lite bubbel och käk var jag back och track och redo för dagsfesten som Warner Music roddade på Push. Jag älskar ju hiphop vilket det bjöds på i överflöd. Sedan gick vi till dagsfest nr 2 på S.A.K – även den lika rolig! Jag var rädd att håret skulle lossna av allt mitt dansade och den orkanliknande blåsten men icke… Jag behövde inte ens oroa mig.


Före
Efter

Jag kan varmt rekommendera detta hårbandet av löshår. Här kan ni läsa mer om priser, hur man sätter i håret hemma själv med mera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi