Kjol mania

Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Tröja // Väska // Skor // Kjol 

Instoppad stickad tröja i en knälång kjol… You had me at hello! Denna typen utav outfits är på riktigt det enda jag vill strosa omkring i just nu. Det känns som en perfekt höstoutfit? Och när det blir lite kallare ute så byter man ut skorna mot några höga boots. Jag har fått en dille på beige/brunt/leo också… Nom nom nom.

Det är egentligen såna här plagg jag VILL visa er i outfitbilder, för det är sån här stil jag har. Men jag har varit så vilsen i min stil och varje gång jag ska fota så känner jag mig missnöjd och styr av det direkt… Måste bli bättre på det… Jag hade en frågeställning idag på min Instagram Storie där ni fick tycka till om modefronten på min blogg. 81% av er svarade att ni blev inspirerade när jag bloggade om mode och jag blev helt chockad. Så sedan dess (5h sedan alltså) har det blivit andra bullar av. Jag har pratat med en fotograf som har lovat att hjälpa mig att visa er fler outfits. Vad tror ni om att blanda fotona ifrån mitt hem och ifrån stan? Jag är så peppad jobbmässigt på vad som komma skall!

… Nu drar jag ner till Skåne för ett helgbröllop! På vägen stannar jag i Norrköping en snabbis för att hälsa på svägerskan. Så nu tar jag helg! Puss på er!

  1. Ville bara ge dig lite beröm och säga att jag tycker att din blogg blivit mycket bättre på senaste. Du känns mer äkta och jordnära. Tack för bra läsning😍

  2. Ville bara ge dig lite beröm och säga att jag tycker att din blogg blivit mycket bättre på senaste. Du känns mer äkta och jordnära. Tack för bra läsning😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi