Inflyttnings AW i huset

Först och främst så vill jag börja detta inlägget med att säga TACK till mina vänner för att ni är så magiska <3 Jag är verkligen så genuint tacksam över att jag är omringad utav er. Och stort tack för att ni är så jävla givmilda och generösa med gåvor, vi blev så bortskämda i fredags – TACK <3

Fredagen började i alla fall med fix. Hela huset skulle städas och pyntas – både ut och invändigt, alkoholen skulle inhandlas mm. Jag underskattade absolut hur lång tid detta skulle ta. Som tur var hade jag min lillasyster Olivia över som var en jävla stjärna och hjälpte till supermycket för att vi skulle hinna. Förra helgen styrde ju vi ett inflyttningsmingel för våra släktingar och familjevänner, och då var jag superstressad hela tiden. För människor får ju inte ha tomma glas, det ska plockas undan ölburkar, torkas upp om någon spiller, fyllas på med snacks, ta emot catering mat, duka fram den, plocka fram tallrikar MM MM you name it!!

Utomhus köpte jag pynt för X antal hundralappar (marschaller, banderoller, lackballonger, serpentiner mm) vilket var helt förgäves då det:
1. Var mörkt ute när gästerna kom och allt mitt pynt var svart så det syntes inte.
2. Det började SPÖREGNA så det gick verkligen inte att vara utomhus.
3. Iom regnet så skvätte det stearin ifrån marschallerna på uppfarten till huset, på berget och på trappsteget som ni ser här över… F*n jaja, det är bara att sätta sig på knä och skrapa bort allt idag.

Jaja tur att alla 40 pers fick plats inomhus istället! Varför hänger man ALLTID i köket hemma hos folk? Hos oss är det ju perfekt iom köksön och jag klagar inte! Men vi har ju ett helt hus att hänga i men ändå trängs alla på samma ställe. Väldigt mysigt dock<3

Min outfit kommer upp i ett senare inlägg. Men jag kände mig så fin i taxklackar och randigt.

P och jag var ju iväg med Jacobs Creek på en pressresa för två veckor sedan och blev verkligen fast i deras viner. Så nu när vi ändå skulle göra en stor beställning så blev det deras rosé. Jag slängde ihop fyra olika båler också som folk sög i sig som saft! Bål är alltid uppskattat. Den ni ser på bilden innehöll bara rosé och Schweppes Lemon. En annan innehöll rosé och Schweppes Russian. Sen i med lite citron/lime/mynta whatever man föredrar! Succé blev det!! Jag brukar köra 50/50 regeln. 50% vin, 50% utblandning. Om ni ska göra bål, tänk på att inte alla gillar när det är så sött. Jag ställde fram bara vinflaskorna också och det var många som valde det istället med.

När man roddar fest tycker jag att det är roligt att ha några lekar för alla också. Jag hade planer på en tipsrunda men ställde in det i sista sekund. Jag hade skrivit upp en del frågor om mig och P/huset/vår inredning mm och vinnaren skulle få en bubbelflaska. Dessutom ställde vi ut vårt Beam Bag-spel som är så SINNESSJUKT uppskattat. Googla på det om ni aldrig har hört det innan, men ni ser det lite i bild uppe till vänster bredvid poolen. Folk blir CRAZY när dom spelar det och det höjer ALLTID partystämningen. När det började spöregna så tog vi in det och spelade inomhus.

Calle, Basse, Fanny, Filip och Henrik.

Efter två timmar beställde vi hem 30st pizzor i olika smaker ifrån OnlinePizza. Det är verkligen något jag rekommenderar att göra när du roddar ett mingel/en fest mm. Laga inte maten själv!!! Det finns seriöst ingenting som stressar mig så mycket som det, plus att det tar så mycket mer tid än vad man tror. Till en början skämdes jag över att jag inte gjorde egna snittar mm pga man ska vara så himla ”DUKTIG”! MEN jag trodde aldrig att pizzor skulle bli en sådan succé. Kompisarna var ju hungriga efter jobbet, och med några drinkar i blodet var pizza perfekt. Många tjänster levererar inte mat ut till Nacka (Buhuu) men Onlinepizza gör det! Det var väldigt smidigt att bara slänga alla kartonger sen när pizzorna var uppätna. Som sagt – tips!!

Något som var väldigt kul var att ALLA våra närmsta grannar kom förbi. Jag ÄLSKAR Nacka och speciellt vårt område. Och att då få så FANTASTISKA grannar trodde jag verkligen inte var möjligt? Jag tycker om prick varenda en och dom är så snälla. Vi är ju omringade utav 3 hus och alla grannarna kände säljarna och hade varit inne i vårt hus tidigare. Så dem tyckte att det var kul att se hur vi hade gjort om mm. Jag ser fram emot att hänga dem igen.

Calle och Carro G. Kända uteprofiler ifrån Linköping 2008. Skämt å sido!

I och med att det var en AW blev det inte allt för sent. Utan jag och P gick och la oss 01, och då hade vi hunnit städa hela huset + öppnat alla presenter hehe (tog ca 40min). En utav mina tjejkompisar ifrån Göteborg hade tagit med sig en väska som jag hade köpt, så jag pillade lite på den också innan jag somnade med VÄRLDENS STÖRSTA LEENDE på läpparna. Tack alla kompisar för att ni är bäst! Ni är välkomna ut till oss prick när som helst, det vet ni!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi